By Samir Travel

İptal İade Güvence Paketi

İptal İade Güvence Paketi Nedir?

Paket, ödemenin tamamının yapıldığı programlarda ek hizmet olarak satın alınabilir. Satın alınan paket sadece yurtiçi ve günübirlik yurtdışı programlarda geçerlidir, havayolu uçak biletlerini kapsamaz.
Paket, satın alınan turun kalkış saatinden 72 saat öncesine kadar iptal iade hakkı elde etmektedir. Tur bitiminden itibaren en geç 14 gün içerisinde iade alma hakkı taahhüt eder. (İade tutarına paket ücreti, banka kesintileri ve vergiler dahil değildir.)

İptal İade Güvence Paketi Hizmetini Neden Almalıyım?

Erken rezervasyon fırsatıyla yararlandığınız avantajlı fiyatlar sayesinde tatilinizi daha uygun bir bütçeyle yapabilir ve indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Erken rezervasyon fırsatıyla %50’ye varan indirimlerle seyahatinizi planlamış olursunuz. Tatile gitmeden önce taksit ve ödeme avantajlarıyla tatilinizi erkenden garanti altına almış olursunuz. Fakat bazı sebeplerden dolayı tatilinizi iptal etmeniz gerekirse, iptal iade güvence paketi hizmetiyle aldığınız tatilin geri ödemesini, seyahatinizin 72 saat öncesine kadar iptal etmeniz halinde geri alabilir ve bir sonraki tatilinizin için avantajlı fiyatlarımızdan yararlanmaya devam edebilirsiniz.

İptal İade Güvence Paketi Ücretlendirme

Tur bedeli kişi başı 0-1999 TL aralığındaki turlar için kişi başı 100 ₺.

Tur bedeli kişi başı 2000-3999 TL aralığındaki turlar için kişi başı 150 ₺.

Tur bedeli kişi başı 4000-7999 TL aralığındaki turlar için kişi başı 200 ₺.

Tur bedeli kişi başı 8000 TL ve üzeri turlar için kişi başı 400 ₺.

(Katılım sağlayan her kişi için 1 paket satın alınması gerekmektedir. İade işlemi satın alınan paket sayısı kadar katılımcıya iade edilir)

İptal İade Güvence Paketi Satın Alınmayan Tur İade ve İptal İşlemleri Nasıl Olur ?

Tüketicinin gezisinin başlamasına 30 gün kalaya kadar iptal etmesi durumunda ücretinin tamamı iade edilir ( kaparo alınan turlarda kaparo tutarı hariç). Ancak uçak, tren ve gemi ile yapılan turlarda biletler grup bileti olarak alındığından ilgili firmaların iptal ve değişiklik kuralları aynen uygulanır.
Tüketici, gezinin başlamasından 30-15 gün önce rezervasyonunu herhangi bir sebep ile iptal- değişiklik talep edilmesi halinde gezi bedelinin % 35’ ini, 15 günden sonra ise gezi bedelinin tamamını By Samir Travel’a ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Uçak-tren ve gemi ulaşımlarında ilgili firmaların iptal ve değişiklik kuralları aynen uygulanır.
Uçak, tren ve gemi bağlantılı turlarda biletler alındıktan sonraki iptallerde mazeret geçerli olmayıp uçak-tren ve gemi biletlerinin iadesi yapılmaz.Uçak, tren yada gemi biletlerinde taşıyıcı firmaların iptal ve iade şartları geçerlidir.


0 282 654 19 95

Destek ve Rezevasyon Hattı

0 541 324 54 00

Whatsapp Hattımız